Stunt62510 Creative Commons License 2008.07.04 0 0 6221

Uraim,

Úgy alakult a helyzetem, hogy eladom a w115-ösömet, adatai a következők:

220-as benzin, 1972-es, másfeles széria, OT rendszám. Egy-két kivétellel gyári fény mindenhol, az egy-két kivétel pedig korrózió miatt lett javítva, hangsúlyozom, nem restaurált autó, hanem megkímélt gyári. 145e km, én vagyok a második tulajdonos, szervizkönyves, kezelési könyve, gyári kulcsai megvannak, az autó teljesen eredeti állapotú, lekérdezhető a teljes előélete. Gyári lemezfelnijei megvannak, azokon az 1983-ban gyártott Semperit gumikkal, valamint rajta a barock felnik Fulda Classic vadi új gumikkal.

Motortartó bakok és segédkeret bakok voltak cserélve 1000 km-rel ezelőtt, az autón műszakilag minden tökéletes, az indexkar is a helyén marad ;-), első lámpák szinte újak.

A motor olajat nem fogyaszt, egyenletesen jár és átlagosan (80-110 utazótempó) 9-11 litert fogyaszt, hidegindítója is tökéletes CO-ja alacsony, szintúgy a HC kibocsátása.

Most volt olajcsere, szűrőkkel. Az osztófejfedél, megszakító és kondi 1000 km-rel ezelőtt (tavaly).

A belsejéről teszek egy képet, a külsejéről nincs ezen a gépemen, de azt hiszem átlagon felüli az autó. Álom vezetni, ezt úgy mondom, hogy vezettem már sok 115-öst, de...

Az adott email címemen elérhető vagyok, tudok küldeni képeket.

Az ára 1.2 m Ft.

Szeretném, ha itt érdekelne valakit, aki értékeli az eféle dolgokat, de persze meghirdetem pár nap múlva máshol is, mert nyilvánvalóan azért adom el, mert kell a pénz.