Vizs,
hogy sikerült átiratni a lakcímet? Mi alapján? Mert ugye az adásvételiben csak a hrsz van... én igazolást még nem kaptam a címről, hogy mi az hivatalosan. Mégsem mehetek oda, és diktálhatom be, hogy én úgy tudom, hogy József u. 177... Kaptatok valami igazolást?
Az E-ben tényleg áldatlan állapotok vannak, az F lépcsőháza tiszta, kultúrált, nálunk viszont még mindenhol szemét, építőanyag, kosz, palló... borzalom. De remélem pár napon belül jobb lesz, mert már csinálják a parkolóhelyeket, meg a ház előtti részt.
Saci,
a La Bellával sokunknak meggyűlt a baja. Én is gépeket vettem náluk, de nem volt zökkenőmentes. Én végül Whirlpool-t vettem, akkor az is volt. De volt azért náluk többféle is. TEKA, FAGOR még biztos. AEG nem tudom volt-e, de azért az nagyon durva, hogy ők nem tudják, hogy mit forgalmaznak... nálunk is ez volt, amit találtam, abból tudtam nézelődni, mert fogalmuk nem volt róla, hogy mit lehet rendelni, és melyiket érdemes megvenni. Nem értettek hozzá. Aztán nem sikerül kihozni lakásátadás után több, mint egy hétig, kicsit sem volt zökkenőmentes a géphez jutás. Rengeteg telefonálgatás, és annak ellenére sem tudtam átvenni egy hétig, hogy felajánlottam azt is, hogy érte megyek bárhova. Azt sem lehetett. Végül nem kaptuk meg a jótállásokat, azokat ma jönnek ki lepecsételni?! Csak a kapuig hozzák, onnan cipelheted be, meg ilyenek. Szóval meg sem vagyok lepődve, hogy nem sikerült nekik olyan bútort legyártani, amit szerettél volna...