Itt pofázok, pedig mostanában volt egy kis törésem és tudom, hogy meggondolatlanság, hogy 140 körül mentem 50-es táblánál (helységen kívül).
Egy hónapja történt, hogy elütöttem egy kb. 50-el közlekedő dácsiát, most sárvédőt, lámpát, és motorházfedelet kell cseréljek. Ott soha senki nem megy ötvennel, és pont leszívtam egy szabájos sofört. Az a lényeg, hogy rég nem nézem az órát, hogy mennyivel megyek. Megyek ahogy még éppencsak bíztonságosnak ítélem. A 140-et onnan tudom, hogy 3-ban közeledett a leszabájzáshoz, és 160-nál szabájoz. Kielőztem egy sort a kanyar előtt és a kanyar után ott termett a dácsia, és jöttek szembe. A sáncot választottam, de nem sikerült teljesen kikerülni a dácsiát, és beleakadtam a sarkába. Szegénynek egyik hátsó ajtaja sem nyílott, úgy elcsavarodott az egész. Sajnáltam az iparost, de megkapta az autója árát a bíztosítótól, és még maradt neki egy fél. Teljesen az én hibám, mert így 7 év után már kezdtem túl magabíztos lenni...
Mikor kiszálltunk, a barátnőm le akarta cseszni a dácsiást, hogy mit tökölődött ott. Mondtam, hogy álljon le, mert én baxtam el.
Szóval nem kell 180 feletti matrica, hogy az ember elessen :) S életemben először éreztem magam köcsög béjemvésnek, miközben örvendtem, hogy a konzervdobozban nem lett senkinek baja. Különben helységen kívül szeretek gyorsan menni, de lakott területen kurva sok mindenki beengedek, csodálkoznak is:)