Törölt nick Creative Commons License 2008.07.02 0 0 2089
Miután az utóbbi napokban már kezdtem pánikolni a reggeli cukrom miatt, ma elkezdtem kísérletezni.

Ittam 10-kor egy capuccinot, ettem hozzá két korpovitot... pont tökéletes volt reggelire... vártam 75 percet és mértem... 4.7 a cukrom. Jipiii :)

Különbség az előző mérésekhez képest:

Úgy döntöttem nekem a 75 perc a szimpatikus, a 90 már kicsit sok, a 60 percnek meg nem sok értelme van... (ld. ha 60 a csúcs akkor ha nálam eleve IR van akkor kicsit később de el kéne indulnia lefelé... én mindig így működtem... így max. 1/4 órán belül már jó értéket kéne produkálnom... )

Megittam előtte és utána is 3-3 deci vizet (utólag is köszi a tippért:))) Eleve marha keveset iszok, ez legalább extra minimum fél liter naponta:)))) és az első adag vízzel még pont reggeli előtt vettem be a metformint, nem reggeli után ahogy szoktam.

Asszem marad ez a stratégia:))))) (és talán nem kell lemondanom a reggeli capuccinomról:)))))))) Viszont a szőlő továbbra is csak max. fél fürtnyi és csak akkor ha már lesz magyar, dinnye is csak mértékkel, nem eszek meg egyszerre 2 kilót stb. ja, és hetente néhányszor mérem a cukrom és jobban odafigyelek... és a metet mindig a kaja elején veszem be, nem utána... (plusz keményen figyelek a GI-re, magas GI-st kizárólag akkor ha nagyon alacsony GI-s kajával kombinálom... ld. kenyérféle max. minimum háromszor annyi minimális GI-s kiegészítővel, sok vajjal, sajttal stb. stb.)

Remélem ez működni fog... (Holnap megyek a kórházba terheléses cukorra... szép lesz, sunnyogni fogok mert max. 40g CH-t fogok meginni... de legalább békén fognak hagyni a 24. heti mérésig... )