tittadili
2008.07.01
|
|
0 0
1283
|
Nem olvastam azokat, amik ki lettek moderálva, azért kérdeztem... Kb 3 hete nincs netem, mert ráboritottam a kolát a laptopomra és besértödött. Most kaptam kölcsön pár napra egy másikat. Ismerek egy ilyen montázs-kamu "autóépitöt" aki egy modell Enzot hirdet 6M-ért, nekem is van egy olyan, 300 forintért vettem a piacon. Árulta régebben a honlapján az én Diabló kasznimat is, mintha azt ö csinálta volna. A többi képet is a netröl lopkodta, a karbon motorháztetö képén is ki van kockázva a szélén az eredeti gyártó logója... Eddig egy Murcielago paródiát hozott össze, meg egy Enzo elejének a felét. Ezeket hirdeti évek óta sikertelenül. Most úgy tünik kitalálta hogy én vagyok a sikertelenségének az oka, ezért idejött diablósgyerek néven és összehordott egy rakás hülyeséget. Egy fél mondat volt az egészböl igaz, az, hogy nehezebb replikát eladni, de én úgy gondolom, hogy pont az ilyenek miatt, mint ö, mert feltesznek makett, meg eredeti autóról fotókat és mikor elmegy a vevö megnézni, akkor jön rá, hogy átverték és legközelebb már óvatosabb, lehet el sem megy megnézni egy másik replikát... Én legutóbb is feltettem a replikát festés elötti állapotban, még a kaszni sem volt normálisan rátéve, azóta dolgoztam rajta 2 hetet még, de szerintem igy még mindig korektebb, egy másik ugyanilyen replikát a mobile.de-röl szedett fotóval hirdetnek, amin egy eredeti F355 látható... No komment... |
Előzmény: kkn (1282)
|
|