Törölt nick Creative Commons License 2008.06.30 0 0 113

Csak azt a dátumot hirdetik "nekik", amelyik oldalt elküldtem. A hirdetést szó szerint értem. Százalékban a melegek max. 1o%-ban vannak,( szerintem kevesebben)  de ha nekik szerveznek egy utat, akkor nyilván sokkal többen akarnak azon résztvenni.

Nagyon öregek nagy gyükezetétől ne tarts, ők nem a legdrágább időben akarnak hajózni és rendszerint nem többet, mint max. egy hetet. 

A közönség átlagéletkora inkább a szüleid korosztálya lesz - ez a normális a nem-Carnival-féle parti hajókon.

A Norwegian Jewel ügyben addig gugliztam, mig meg nem találtam a nekünk legjobban tetsző kabint ( középen és ha lehet nem túl magasan,) és kideritettem, hogy a hajótársaság még mint visszatérő bünöstől is többet kér tőlünk, mint pár utazási ügynökség. Most tárgyalok eggyel. Miamiban van fizikailag, és nemcsak hajóutakkal foglalkozik, de az interneten is megtalálható. A karácsony körüli utjaik nem tünnek rém drágának, habár ahhoz, amit látsz, hozzá kell adnod 2-3oo dollárt, adókra, kikötődijakra, stb.  ebben még a napi-fő 1o dollár szokásos, kötelező borravaló nincs benne. Ha a szüleid valamelyike 55 éves, van valamennyi árengedmény mindenkinek.

http://www.americasvacationcenter.com/cruises/default.cfm

Előzmény: renesains (112)