Na hat engem az agyverzes kerulget!
Barokk felni...gumi felteve...suly kivul-belul kellett ra....lekaptuk a bal eslo kereket...csak a kuszobnel tudtuk alatamasztani...szet is nyomtuk...azt hittem felakasztom magam...marha boldog vagyok...pedig hibatlan, egyenes kuszob volt...remelem ki lehet huzatni!
Kerek felment...csavarok rovidek..de fognak...tehat ugyhagytuk....ugyis all a kocsi.....azt is vehetek ujat.....a dolog szepsege ,hogy a kormanyosszekoto vege beleer a sulyba....letezik ez?
Kb fel centire fut a felni pereme a csuklotol....itt van valami nagyon elbarmolva vagy valoban ennyire kell csak lennie?
Mindegy...mentunk hatulra...emelo ala berak...emel...fasza helyen alatamasztva...nem horpad....kerek mar majdnem bent van alatta...erre kiugrik alola az emelo...egybol kapkodas....eppenhogy tartja a kerek, az is ferden csak ahogy berakas kozben alaszorult.....csavar itt at sem ert...inog az auto...mondm ha ezt most ledobjuk akkor baszhatjuk....masik emelo egybol ala...persze csak kuszobnel van hely....hatul is szetbarmolta a kuszobot...fasza horpadas...oldalrol nem latszik de alatta nem kicsit...
Persze az emelo nem emel eleget...eppenhogy be tudtuk tenni a regi vasfelnit es bekapatni a csavarokt....de paraszthajszalon mult az egesz!
Hat kurvara nem vagyok most boldog...