Köszi a drukkot :)
Szombaton Hajdú Krisztina mindent rendben lévőnek talált. Most Hajdú Júlia is a szívével :) Kicsit elbeszélgettünk, szerintem jó fej :)
Elképesztő (vagy inkább szívmelengető) amúgy, hogy az ilyen emberek, akik tényleg vérprofik, milyen lelkiismeretesen tudnak dolgozni... Mindent megnéztek, végigszámoltak, megmértek, közben nem voltak faragatlanok... Pedig ma a szívUH-n ezren voltak (az I. nőin voltam) kismamák, plusz közben érkeztek újszülöttek hol anyjuk kezében, hol mentővel inkubátorban. Szóval volt hajtás, mégis képes volt normálisan beszélni velem, nem úgy, mint némelyik aki úgy viselkedik, mintha a s...éből rángatott volna ki...
Az külön érdekes volt, hogy rákérdeztem valakire, akit kiszűrt kb. egy hónapja, és emlékezett rá, sőt, a HgA1c értékére is. Mondjuk nem mindennap talál olyan rendellenességet (remélem!), de akkor is... Napi hány betege lehet? 50? Húúú...
Na, megyek kicsit pihenni, mert kemény hétvégénk volt (a lányom leesett az ágyról, varrni kellett az állát + utazás + hányós vírus)...
p.