RedDevilAngel Creative Commons License 2008.06.30 0 0 1046
kioktató stílusnak számít kérdéseket feltenni egy szólásszabadságára és demokráciájára oly büszke ország netes fórumán? :)

nem véletlenül ezeket a kérdéseket tettem fel
tudom, hogy vannak akik árnyaltabban látják a tibeti kérdést, de a többség ezen a fórumon, hogyis mondjam finoman, igencsak alultájékozódott tibet ügyben és csak a kína ellenes free tibet propagandákból merített hülyeséget szajkózza

aki a kérdéseimet korrektül meg tudja válaszolni, az tisztában van azzal, hogy a free tibet szlogenek mögött valójában lózungok vannak, amiknek semmi közük a reálpolitikához
nem véletlen, hogy a dalai láma is diplomáciai megoldást akar, és tibet han kínaiaktól mentes önálló országként való létezését ő sem pártolja
persze alakulhatott volna úgy a történelem, hogy tibet évezredeken át független maradt volna és egyetlen han kínai sem települt volna be, de nem így alakult - és a dalai láma is nagyon jól tudja, hogy nincs időgép a kezében a múltat megváltoztatni

kíváncsi vagyok hányan válaszolják meg a kérdéseimet és hányan fognak helyette támadni? :)))
Előzmény: yi-dvags (1042)