Igen erre gondoltam....ezt az oldalt meg nem lattam eddig ez igen barati ar mert az ebay-n sokkal dragabb es most nincs is font....
sajna ezen az oldalon is ott van hogy jelen pillanat kiarusitva....majd vissza-vissza nezek hatha lesz nekik raktaron.
A masik igen felni utan is keresgelek hatha talalok valami jot jo aron...csak sajna szukos a keret mert a lakast is csinalni szeretnem kivulrol es az 600.000 penz...ez az oka miert nezek hasznaltat is.
De vannak kint csak usd be ebay-n :vauxhall vectra alloy wheells....-sok valoban gyonyoru es meg gumi is van nemelyikhez.
De a gumi nevenincs kinai amit en biztosan nem teszek fol.....a masik ha kuldik is haza akkor nagyon draga a posta koltseg....es en nem tudom hazavinni jelen pillanat.
Igen szoktam nezni magyar oldalt is de az uj szett gumival markas gumival legalabb :240.000 ami sok igaz en azt szoktam mondani egyszer kell megvenni....
azon az oldalt szokott lenni amit mondasz de sok gyari 15-os az meg van nekem is ami meg hasznalt az sokszor irrealis aron....
tehat lehet az lesz ,hogy majd veszek valami vekit v. omegat fasza felnivel amit megtartok a kocsit pedig hazahozom es elbontom....