veciv6
2008.06.29
|
|
0 0
1673
|
Hali!Na orulok,hogy megtalaltad a szamot.Most jelen pillanat nincs semilyen.(mondeo es 406-volt)ill. tavaly a vekim is kint volt,de itt az a szabaly ha kulfoldi autod van es egy evnel tovabb hasznalod Angliaban akkor itt kell ra utadot es biztositast kotnod......igy egy ev utan most otthol pihenget......En jelen pillanat font vagyok az E-i reszen,Skocia es Wales kb:1 ora....(110-el szigoruan mert itt annyi a rendor es a kamera)Egy erdekesseg:itt a rendorok nagyon szeretik az opelt.Rengeteg C-s omega es C-s vectra van (de nem a mezei 3.2 v6 219le....ok ugy hivjak super charge 250-280 le)nem rossz. Hat en sem aludtam rendesen .......beleeltem magam egy kis tuningba....a kovetkezo az lesz megy bele az mv6 bol par dolog es meg cserelem a kis pillangoszelepet ami a benzint engedi ha talalok ebayn a sportot(thorttle body) Nem rossz az az oldal amit mutattal a v6 tuningrol.......azzokbol van meg mar par lepes es meg parat tervezek.....mert ezekben a v6-ban nem 171 paci van az biztos, csak ahogy azon az oldalon is irjak az ecu szoftvere le van butitva.....es ha talasz egy ceget aki megadja a frissitest mindjart meg van az IS-500......es meg csak a szamitogepet babraltuk.... Tegnap csak beleneztem a sufni tuning nevu topickba ha van idod ne hagyd ki te sem....azok szerint mar egy sport hatso dob is tuning!!!!! |
Előzmény: Laliiii (1672)
|
|