MOndd meg Zalánnak, hogy Iván pillanatnyilag apai láthatás alatt van, a volt vejem immár annyira összekapta magát, hogy képes a fizetéséből nemhogy eltartani magát, (albérlet) , hanem még képes volt 3 nap szállodai szobát is kifizetni a Balatonon, ahová az anyóstársammal levitte a gyereket péntek reggel.
Istenem, ha ilyen lett volna már 2 éve is... :-( De akkor csak arra volt gondja, hogy gázóra leolvasóként hazahozzon havi 50 ezret, ami jószerivel csak a saját maga legszűkebb ellátására volt elég... jelzem nem ezen borult fel a házasság, de ezen IS.
Egyébként örülök, hogy tetszik Zalánnak az itteni mililő, és Iván társasága, bármennyire is hisztis elkényeztetett kis kölyök is az én kisunokám (mert az). Kimostam a végülis itthagyott trikóját meg nadrágját Zalánnak, majd átadom alkalomadtán.
Mondd meg Zalánnak, hogy Iván szülinapján mindenképpen találkoznak (júl. 16 ill. az ehhez legközelebb eső hétvége, de majd pontosítunk) , lesz tota, dinnye, jégkrém (általam elspájzolt cukros eperből) , meg játék dögivel.
(Szóismétlés rulez, basszus, de már nem vagyok irodalmi formámban)
Na még annyit, hogy Zalán nagyon klassz kis kölyök. (Nekem legjobban az tetszett, amikor hívta Ivánt labdázni, hogy "gyere Iván minimum ketten labdázunk.".. :-DDD )