veciv6 Creative Commons License 2008.06.27 0 0 1657
Udv!Nem tudom volt -e valami extra azon a calibran egy autoszerelo haverome volt es akkor jartam vele mikor nekem szerelte a B-s omegamat(az elso az 2.0 16v)es nekem meggyozo volt....
Na igen a klima....Mikor hazamegyek megy a kicsike muszakira meg a parom 206-a is.(miert ne ket auto egy idoben)Szoval a veki az ok ott csak a vizsgadij de a masikon cserelnem kell a stabilizator palcakat....
A lenyeg hogy elotte megnezetem mi lehet a baja mert abszolut meg sem pisszen ha benyomom a klimat tehat millio hibaja lehet....aztan ha megis barati lenne akkor megcsinalom,mert unom azt ha meleg van akkor 206 (1.4 8v) mivel abban a klima tokeletes, de ha elozni akarok akkor klima ki.............aztan vissza.....
szoval most betesz a ket vizsga meg vettem a kicsikebe jobb felni mint megijedni alapon egy radar detektort(beltronics pro 55)ami szinten nem 1000 ft-os kategoria.
(hihetetlen de nem engem mertek be hanem az asszonykat Szolnok kornyeke 90-es tabla 153 kmh szoval 40.000 papir es no jogsi aszem 3 honap v. tobb)Ez 2006 vegen volt szoval neha azert jo ha van.
Előzmény: petyov6 (1655)