Nem rossz, nekem is tetszik :) Bár én az ilyenekért azért nem rajongok, mert etéren túlzott pesszimizmussal gondolkodom, úgy tűnik egyenlőre úgyse lenne pénzem egy iylenre, ezért keresek egy reáliisabb motort :) Többekközt ezért nem verem a nyálam a legújabb gsx r-ekre, meg iylenekre... :) és szeretem a 2t füstöt, gyógyító hatással van rám :) ...de amúgy tényleg :) ha meg vagyok fázva, köhögök, mint atom, szívok egy kis 2t füstöt oylat elkezdek tőle krákogni... :):) xD ...és kitisztul a légutam xD
nekem amúgy igazából egy TS-re vagy egy csepptankosra fájna a fogam, nem erre, de 20000-ért vétek lenne otthagyni :) szerintetek 50-es papírral használhatnám egy ideig? xD biztosításom van, rárakok pár jawa 50 matricát, meg babetta matricát...tény hogy kicsit jobban dörmög meg 2 hengeres, és csak a blokkjában 3 babetta kompletten elfér :D na mindegy... a babszim meg még mindig igényli a törődést, akkroa köcsedék, megcsináltam az indítópofákat, szimeringet emghackeltem, raktam bele kisebb szimeringből rugót, h ne eresszen, de mostmeg nem akar röfögni wááá...
Szép kis kocsi lehet, gondolom elég hamar le is zabálja a tankot :):) ...ezért érdemes magyarországon nagy autót, motort fenntartani... olcsó benzin, olcsó papírmunka, mi kell még? hehh szép is lenne...