Péter mz Creative Commons License 2008.06.26 0 0 714
helo
Mért állt be a hátsó kereked mikor mentél a mezei uton? Egy dolgot már megtapasztaltam ha jár alajáraton és vagy oldalsztenderen van vagy nagyon balra dől akkor leáll. Ezt kipróbálhatja bárki alapjárat és döntsd balra a gépet elég jól majd fulladozni fog ez azért van mert az uszóházból elkezd befolyni benzin .Egyébként viszont szivatni igy könnyebb aki akarja lenyomod a pöcköt és balra döntöd.Kevesebb ideig kell igy szivatót nyomni mert tulszivatja az ember.

Én ugyvagyok eletek h akinek nem jó a motorja ahhoz szivesen elmennék és megcsinálnám neki bármi is a gondja. Csak az a baj h ti mind messzi vagytok.De azt is lehetne h ti hozzátok hozzám. SZeretném ha minden mustangos büszkélkedhetne h neki jól megy .Én vasmegyei vagyok ha valaki veszprém megyei vagy zalai és tőlem olyan 150km re lakik max azt med tudnám oldani.Jó mondjuk ez már elég nagy táv de van mz-m elmennék mondjuk max benzinár felét , 2/3át kifizetné és kész .

Nekünk a 3 közül mind üzemképes és használjuk őket jól mennek és sose állnak le könnyen indulnak.én vagyok a szerelőjük ,meggyógyitom őket.

geyébként én se érettségiztem korán az ismerőseim már a mult hétfőm,kedden levizsgáztak.
Én most majd megyek autoszerelőnek tovább ha felvesznek, elég jól tanulok már csak a suliba be kell menni a törzslap és a bizonyitvány fénymásolatával.