sancarlosp Creative Commons License 2008.06.25 0 0 754
Szia,

A szavaidból azt olvasom ki, hogy te nem olvastad még a tájékoztatót.
Akkor pár szó erről. Kaptunk egy tájékoztatót, amit a beruházó, az európea és a számvizsgálók határoztak meg. (A számvizsgálókból egy ember egyenlő a beruházóval, de erről később)
Ebben a tájékoztatóban, sok infó mellett az szerepelt, hogy minden lakástulajdonos fizessen be 5000 ft / hó melegvíz, és 10000 Ft / hó fűtés álatlányt (lakásmérettől függetlenül).
Annyi volt még ami fontos, hogy ők úgy számolják, 1440 forintba fog kerülni 1 m3 melegvíz, és 15 forintba egy hőmennyiség egység.

Így, hogy te erről nem tudtál, már értem az írásod, viszont bocs, ha félreérthető vagy sértő, de gyak. értelmetlen volt, mert a lényeggel nem voltál tisztába (nem téged hibáztatlak ezzel, én nem voltam teljesen részletes).

Nem értem, hogy a beruházónak ehhez mi köze, aki ugye egy személy a 3 számvizsgáló közül. Persze minden jó tanácsot szívesen fogadunk tőle, mint külső szakértő, de kb ehhez nem sok köze van.
Én kérném Varga urat, hogy mint számvizsgáló ebben a kérdésben tartózkodjon, mivel ő csak „átmeneti tulajdonos”, ahogy ő mondta, mi viszont 10-20 évig leszünk tulajdonosok.

A másik apróság, hogy nincs is még társasház, tehát nincs is mit megszavazni, nincs is számvizsgáló bizottság, csak úgy teszünk, mintha lenne. A fontos kérdésekben „punkt um” alapon úgy is a beruházó dönt, mivel jelenleg ő egy személyben a társasház és ő egy személyben bízza, bízta meg az Európeát.

Szal igazából teljesen feleslegesen foglalkozunk ezzel, mert max, ha jófej meghallgat minket, de ő dönt erről egy személyben.

Vissza is vonom, amit fent kértem tőle, hiszen neki kell döntenie. Illetve nem arról van szó hogy kell, hanem arról, hogy ő dönthet, mi max csak fizetünk, igazi beleszólásunk nincs…
Előzmény: Paco155 (750)