schlumberger
2008.06.24
|
|
0 0
59
|
Scglumi! Onnanról ne szólj bele a mi ügyeinkbe. Nem itt fizetsz adót. Ha ez nekem szól ( a nincknevem megjegyzésével megtisztelhetnél): Nem onnanról szólok bele, magyar állampolgár vagyok, mindössze 10 azaz tíz napot töltöttem el tyúkszaros életem [ 57 év] során az USA-ban, egy barátom meghívására (aki nem kiszökött magyar, nem 56-os, semmi köze nem volt Magyarországhoz, a rendszerváltás évében üzleti alapon került az országba, magyarul se tudott [papírszagú angol nyelvvizsgámról is akkor derült ki, mit ér], én láttam vendégül első, rosszul megszervezett magyarországi útján [azóta is szereti az Unicumot], és égő pofával kellett asszisztálnom akkor is, amikor magyar üzleti partnerei jól átb@szták, és egy szomszédos országba mentette a cég maradványát, ahol azóta is jól prosperál, az itt szerzett negatív tapasztalatok alkalmazásával persze. Pont, új levegő. Na, szóval itt fizetek adót. Én fizetek adót, mert alkalmazott vagyok, nem tudok (nem is akarok) csalni, a cég elintézi nekem. Vazze! |
Előzmény: reneg (53)
|
|