Symbian
2008.06.24
|
|
0 0
247
|
valami volt amit sokáig rossznak hittem hát hogy boldogtalan vagyok hiába kísérték utamat angyalok másfél évet vártam egy meddő szerelemre mert valami átokként kergetett egy kósza remény ahogy elhalt másik teremtetett helyette dögletes dögletes tavasz k éjjeli órák lettek nagybeteg lelkem haláltusája dögletes remény voltál ma már múlt idő véredényeiben a halállal létező de nem mondtad volna egyszerűen a szemeimbe nézve hogy függő vagyok menekülj áldozat hát játékodba vontál hazudva szerelmet ölelést tavaszt elárultad suttogó szavaimat elárultad minden simogatásomat elárultad angyal segitőimet és önmagad kígyóként sziszegtél nekem dalnak tűnt akkor annyira boldog akartam lenni Istenem!!! de te megmérgeztél akár a métely hogy bódultságom s mindenem kihasználhasd hogy mérgeidhez juss feláldozva ostobán a világ legnagyszerűbb érzéseit egyszerű szerelem helyett komor fekete pillangóvá rácsozott nyaram maradék szegletéért üvöltve mégis szép volt az álmom ameddig nem láttam meg alvó arcodon a talmi álarc minőségét és karodból fonódó tüskéid sokaságát amikkel amiért másokat ölsz színlelsz foglyul ejtesz hogyhogy nem utálod meg még magad amiért ragadozó dög lettél dögletes remény karodat elkaptam mindent megértettem a szanaszét szurkált csomósan begyulladt vénáid irányítottak sosem voltál főnök te mákvirág |
|