Nem történt meg. Sajnos még nem, de azaz út amit választottam, oda visz. Olvasd el mégegyszer, és rájössz, hogy én nem mult időben beszéltem. Sőt én azt mondtam, hogy egy sima egyszerű megtért ember vagyok. A megtérés pedig, csak az első fázis az Úr követésében. De ha nem helyezem magam elé, akkor, hogyan követhetném? Ez a világ, ellentétben a te gondolataiddal azért van, hogy szabad akaratból válaszhass Isten azaz Lélek, vagy Világ azaz ördög között. Ha te a világot választod, akkor arra fordítasz több időt, hogy a fizikai valódat tápláld jobban, szebb autód, házad, nyaralód legyen....stb. És közben azért mellékesen eljársz templomba is, hogy megadd az Úrnak is, ami jár neki. De tényleg ennyi jár neki?
Szerintem a nap minden egyes pillanatában rá kell gondolnunk, azaz arra törekednünk, hogy evangéliumi életet élhessen a lelkünk, hogy ne a világi dolgokat helyezzük előtérbe, hanem az Istenieket. Aztán adjuk meg a császárnak, ami jár neki.
Ettől lesz igazán nehéz a Mennyországba jutni. Ha ez nem így lenne, akkor már régen megtellett volna olyan lelkekkel, akik "egy kis istennel" is beérték.
De oda, csak a " Tökéletes " lelkek juthatnak fel. Azok, akik legyőzték a világot. És amikor te ezt megkérdőjelezed, de nem utasítod el teljes egészében, akkor máris imádkozol az Úrhoz. Mert ezek a gondolatok lesznek később azok, amelyek meggyőznek, és Isten felé fognak egyszer teljes valódban fordítani. Hogy ezt honnan tudom?
Onnan, hogy a pár évvel ezelőtti gondolataim, kisértetiesen hasonlatosak voltak a tieidhez.