Péter mz Creative Commons License 2008.06.22 0 0 651
Helo
Hietetlen ember vagy.Miaz h kopott blokkban van 2 üres?Az én musangom 4/6500as táblával rendelkező motoromban olyan5000 km ha van.A hangja is eléggé jó.Akkor nemond h kopott.Te szedjél szét még egy 11dik blokkot és nézd meg jól a váltóját.Nekem meg összesen 6 blokk van itthon és ha ezeket összesen nem szedtem volna már szét több min15 ször akkor egyszersem.Nekemismegy a szerelésük ugy h na.A konyvet meg jól nézd meg hányas kiadásu motorra irták.Ja ha a te mustangodban 1 üres van akkor lehet épp nincs jól összerakva.szedj szét egy blokkot a váltó mindenét hagyd bent a jobboldalban és működtesd a váltót meglátd hol hogyan kattanik a váltó jól nézd meg mikor van egy köröm a másikba kapaszkodva és mikor nem.
A másik dolog jobb ha kiteszed a kezed balra és a legfontosabb balra kitenni mégha jobbra nemis de balra mindig kell.Gondolj bele mész a kereszteződés fele egy nagyforgalmu uton és huzodsz fel a felezőig kéz nélkül ,jön a leágazás és simán efordulsz balra.Csakhogy a sok hülye autós mikor lassit egy motor beelőzi balról.
És mégvalami pont h könnyen vagyok mivel van üresem ezáltal abszolut nem okoz gondot a balra jelzés.
Előzmény: TyerCorp01 (650)