plzltn Creative Commons License 2008.06.21 0 0 1439

Na, az a lassan menő út is ki van kövezve kétellyel. És most egyáltalán nem a szakmai részre gondolok. De például (és ezt nem sértének szánva!) eljött az az idő, amikor visszaszorult a hozzám és az ügyemhez hozzászólók és hozzászólások száma. Minden "fórumon". Lakhelyem szerint, kollégális körben, szakmai segítőknél, s akár itt is. A vigaszom, hogy tudom, ez természetes. A tűz egy esemény lefolyásában mindíg hullámzó. A kívűlállóknál s az ügygazdában egyaránt. A kezdeti lelkesedést pangó időszak követi, s ha a pangást az ügy túléli, jöhet a zsivongó végkifejlet. Bennem is így van ez, most túlélni ígyekszem ezt a lanyha időszakot. Bár jobban foglalkoztat a kert, az építkezéssel kapcsolatos munkák, azokkal foglalkozom felhasználható időm legjavában, azért foglalkozom az építéssel is egy kicsit. Úgy KB napi átlag 10 percet. Az ez alatt történő fejleményeket meg akkor is felrakom, ha "mindenki elment nyári szünetre" (  :)  ), hiszen ez nekem egyben a könyvelés fóruma is, még ha nem is pontosan erre találtatott az ki.

Másik megjegyzésem, hogy ti jellemzően, -ha nem is kivétel nélkül- de a sikereimről olvashattok. Igyekszem oblyektív lenni, de ez nem mindíg sikerül. Pl elfelejtettem megírni, hogy bénáztam, mikor a felhelyezett kuplungot ki akartam próbálni, ezért egy bazi nagy szorítóval összenyomtam a kuplung csapágyat a motor hátulján egy pontra helyezett pofához képest. A pofa meg picit behorpasztotta a légterelő deknijét. Nem voltam elég figyelmes, ahhoz illesztettem, ami a leggyengébb része a motornak.

De semmi baj MECSI. Csak legyen meg a sóvárgásod. Sőt, még nőjön, azt kívánom. Csak abból lesz kezdés, az ellenkezőjéből nemigen.

Előzmény: MECSI (1438)