Törölt nick Creative Commons License 2008.06.20 0 0 2003
Egyetértek. Én is az eszetlen diéta ellen vagyok terhesen. Ha gyanús a szitu akkor néha szúrni kell otthon egy cukrot de ész nélkül ne diétázzon senki. Fogyózni nem terhesen kell.

Mondjuk én tényleg gondban vagyok... plusz egy igazi állatorvosi ló... Ma kb. ezt ettem (OK, csupa szemét, azért ez nem jellemző de semi étvágyam nem volt, főzni meg pláne nem volt hangulatom, a gyerek kajáltatása is bőven sok volt...): Egy sajtos kifli, fél fasirt, egy kupac újhagyma, egy kis kacsazsír a kiflire (ld. GI javítás:), na meg egy fánk... plusz egy kis adag capuccino és egy max. 15CH-s ovomaltine ébredés után... Na most ez tippjeim szerint 40+5+40+15CH...szóval 100... (OK, borzalmas összetételben és eloszlásban... )... szóval iszonyú kevés... úgyhogy vacsorára megpróbálok lenyomni még vagy 50CH-t... de ez kevés... de mi van, ha nem megy több??? (plusz ehhez képest 75g tömény cukor éhgyomorra az tényleg horror... ezen morfondírozok tegnap óta... )

(tegnap azért nem volt ilyen gáz a helyzet, ott bőven megvolt a 150-180CH ráadásul csupa egészséges kajából jó eloszlásban... csak ebben ugye az a gáz, hogy én most tudatosan nem diétázok de ha számolgatok mindig az jön ki, hogy kevés a CH... de nem tehetek róla ha egyszerre csak kevés kaja fér pl. a gyomromba...)
Előzmény: piglet (2002)