cypress. Creative Commons License 2008.06.19 0 0 6261

Édesek:-)

Én nagyon szeretem a macskákat.

Szívem szerint megtartanám a picikét,csak ugye van a böhöm nagy kutyánk. Sőt nem is az enyém,hanem a bátyámé,de mikor felköltözött Pestre mi örököltük,befogadtuk,hogy ne kelljen elaltatni.  13 éves már...

Sajnos a nagymacskánk is csak a vehemenciájának köszönhetően van még életben.

Pedig a nagymacska 3 évig bennt lakott,csak ablakból látta a kinti világot.aztán költözés után itt már kiengedtük..szépen hozzászokott,elég edzett lett kutya ellen,de nincs is könnyű dolga a kutyával.

Most a teraszon élnek,ahová a kutya nem tud felmenni,de a kicsi már egyre szeleburdibb. Attól félek leesik egyszer.Valamelyik nap is én kaptam el röptében.

Szóval neki az lenne a vég ha leesne,megenné a kutya.

Amúgyis haragszok a kutyára,mert nem csak az epret,de a süniket is megeszi.Tavaly is kb.10sünnel végzett,idén is vagy 5-el eddig. Kirágja az agyukat és otthagyja,és én nagyon sajnálom őket,de éjjel csinálja mikor alszunk még rajtakapni sem tudom,hogy jól elagyabugyáljam..bár szerintem ez ösztön, ez ellen hiába agyabugyálnám.

Mondtam már a páromnak,kerítsük el a kutyát.Azt mondta ekkora kertben nem kerítünk,azért van a nagy kert hagy szaladgáljon.+nagyon sok a lopás a környékünkön,kell a kutya...

Úgyhogy nagyon féltem a kis Párát:-)

Előzmény: kicsee (6258)