Igen, lehetett volna egy apró leddel is a lap tetején. Le is lehet takarni. Azt jelzi, melyik drawbarkészlet van aktivizálva, mert a fekete billentyűk nem arettálnak. Szerintem magyarországon kár egy topikba angolul írni.
Nagyon egyszerű lenne egy arettáló szerkezetet megcsinálni pedig.
Mint írtam, a Hamichord egy nagyon jó árú teljes B3 klón. Minimum ezt javaslom. Remélem előbb-utóbb beszámol a vele való tapasztalatairól újdonsült magyarországi gazdája :-)
McGriff-Holmes duó: A (DG) The Champ-ot játsszák Jimmy Smith után és stílusában. A borítókép megtévesztő, csupán reklámcélokat szolgál. Jópénzért pózolnak. Amit hallani az két tökös B3.
Volt a Kaltenecker Organ Trio. Borlai Gergő, Lukács Péter. Jó volt. Részletesebben, KURVAJÓÓÓ!
Aki csak kényelemből hagyta ki, tényleg lemaradt egy fantasztikus előadásról, sajnálhatja. Nagyon feszes, kemény, dinamikus előadás, hanxerelés, sodró lendület. Lehet fúziós jazzrocknak is nevezni, de sok helyen keményebb Yes-es fordulatokkal találkoztam, itt-ott progresszíves, hardos beütéssel, néhol jazzesebb harmóniákkal. Elemükben voltak. Vigyorogtak, önfeledten tekertek, ez átragadt a közönségre is, a végén háromszoros wastaps. Talán Kapolcson lesznek legközelebb láthatók, hallhatók.
Organ és nem Hammond trió. C1 és tetején N Modular.
A szintivel többnyire egy fretlesses ízű basszust hozott, kétszer érdekes szólót.
A C1 vonalból szólt, lezlieffekt nélkül, kemény, direkt hangzásban. Finomabb 888, 8888 Hammond hangzás és Farfisa szólt belőle. Jót tett nekik ez a választás. Persze ilyenkor sokkal jobban fel kell kötni a gatyát, mert minden precízen kihallatszik.
Végre valami hatott!