RagiKakika Creative Commons License 1998.10.31 0 0 116
Dregely Palank Ur!

Sokaig toprengten azon, hogy mit is valaszoljak akerdesedre. ( bocs a tegezodesert, de hat tudod itt csak ez van nincs On:-)))
Sokszor elgondolkodtam azon, hogy vajon heleys lepes volt e anno ' 73-ban elhagyni a hazamat amihez a mai napig ragaszkodom.
Meg most sem tudom a valaszt, hiszen nem ismerem a masik oldalt mely szerint" mi lett volna ha maradok "
Viszont amit odahza keptelen voltam megvalositani az akkori viszonyok miatt az itt " foreign worker's " kent sikerult. ( hogy ertsetek ultrahangos tisztito berendezeseket tervezek, keszitek es forgalmazom)
Ami hatalmas lokest adott annak, hogy befogadjam ezt az orszagot testileg lelkileg az az, hogy elso perctol kezdve ugy alltak a dolgokhoz, hogy meg tudjam valositani az elkepzelesemet. Igaz azota profital belole az orszag is rendesen.
En azokkal ertek ertek egyutt akik ugy jonnek ide, hogy partatlanok, es nem kergetnek hiu abrandokat.
Nincsenek eloiteletek, es hatrahagyjak mindazon rossz tulajdonsagaikat, hogy " Ugyan mar itt sem jobb "
Az pedig, hogy ki mennyi idot elt itt nem dominal. Van aki leszall a geprol es rogton otthon erzi magat, van aki 50 ev mulva is szidja.

Tehat Palank Ur a kerdesedre a valaszom: Igen rossz erzes, hogy EZT nem odahaza tudtam megvalositani, es egy idegen orszag adott erot es biztatast mindehez. Viszont halatlan dolog lenne ezek utan nem igy nyilatkoznom.
remelem ertheto voltam.
Minden jot. Szerbusztok.