Ezek szerint nem csak a gazolaj keni az adagolot.....hmm...milyen olajat kivan? Meddig legyen feltoltve? Nivo nincs a kupak aljan...csak azert kerdezem!
Ok, akkor sok-sok pumpalas es aztan probalok...
Mas dolog is felmerult ido kozben....ahogy mondtatok a tuzfalnal azik be...ugye most kibontottam a karpitokat tehat meg tudom figyelni hol csorog......nyert! tuzfal teteje!
A problema ott kezdodik ,hogy kintrol ugye keptelenseg hozzaferni....vagy tevedek?
Muszaj lesz lakatossal kijavittatni a hibat mert ez igy nem allapot...de hogy a fenebe lehet kivulrol??? Ha a szelvedo elotti kromdiszt leveszed akkor ugye ott az az ureg ahonnan a szellozo szivja a levegot...na annak az uregnak az aljanal er ossze a motorter feloli tuzfal es az utaster felolu tuzfal....na hat ennek a 2-nek a hegesztesenel csorog be ha jol latom...
Ehhez csak belulrol lehet hozzaferni?? De akkor a muszerfalat meg az egesz mindenseget ki kell bontani ,hogy azt a lemezt ujrahegessszek!
Gondoltam arra is ,hogy kigozborotvazom azt az ureget es kiontom valami nagyon suru uregvedovel....ami a kis lyukakon nem csorogna ki csak ugy faszan eltomitene mindent....mondjuk addig a magassagig ahol mar a szellozo kezdodik! Tehat a hegesztesi pontok igy uregvedoben volnanek....vagy valami jo ki szurok is megtenne :) Ugy neztem ez kb 3-4 cm magas terulet...es persze teljes szelessegben....
Ez kicsit "hazgyari" megolasnak tunik...de az egyetlen hasznalhatonak is a hegesztesen kivul!
velemeny?