fluffyboy Creative Commons License 2008.06.18 0 0 687
Igen, ez az! Tudtam! (csak nem sejtettem :) )
Teljesen oda voltunk Limo-tól (is) (teljesen laikusként nekem mind tetszet:) ) De az a gyönyörű hosszú szőrzet! Párom dicsekedett is vele, hogy megfoghatta Limot. :) Én meg pont akkor nem voltam ott.
Nagyon jó képek lettek, az enyémek sokszor homályosak, amiken pont mozog a kutya, de mi csak egy kis "szappantartóval" fotóztunk a tiétekhez képest. Gondolom ez is számít. :)
Nekem megtetszett ez a kiállítás dolog, egyszer mindenképp be szeretném nevezni Mexet is, de hát igen, eleven, nem is kissé! :o) Sőt, rakoncátlan is. :) És mindenkit összeugrálna és minden kutyával játszana, legalábbis szeretne. Szóval nem ártana neki néhány lecke. :) Na meg a fésülködés egy birkózó meccs. Pedig amióta hozzánk került rendszeresen fésüljük. Eddig elvolt valamelyik játék, esetleg az egyik kefe rágcsálásával, de most ez már neki nem elég. Akkor marad még nyugton, kb. 2 másodpercig, ha jutifalatot kap. De mire kész lennék a nagy bundával, jól is lakna vele. Most minden nap fésülöm, kénytelen lesz megszokni.

Előzmény: limobaba (686)