veciv6
2008.06.17
|
|
0 0
1584
|
Itt nem azzal van a baj hogy valami olcso vagy nem....en 1 misiert vettem az enyemet es masfel ev alatt 1.2 m koltottem ra.....mert tudtam hogy megtartom es mennie kell.Tavaly parszor megjartam vele Manchester oda vissza es ezt volt hogy ketszer egy heten ami kb 12,000 km nekem es az auto csak a kompon es a benzinkuton pihent mig megtankoltam valamint Skociaban Invernessig is elvitt hegyeken-volgyeken..szoval ha veszel barmilyen hasznalt autot akkor azt nagyszervizzel erdemes kezdeni akarki akarmit allit rola es nem er meglepetes es nem leszel az adott markaval kapcsolatosan lenezo.A v6 szerintem nem rossz egy motor nekem mar a masodik(elozo omega volt) es a motorjahoz hall' isten nem nyultam soha a fogyasztassal se jojjon nekem senki mert az enyem automata es legutobb ugy jottem haza hogy Londonban barangoltam ugy masfel orat (ami nem Pest kategoria mivel 3-szor nagyobb legalabb es kb:7millas a lakossaga)valamint az osszes orszag 140-50 kivetel nemet 180-230 es atlagfogyi:8.9 szoval ezt csinalja kevesebbol utannam valaki kisebb motorral.....es ezt csak a motort tiszteloleg mondtam. |
Előzmény: Laliiii (1582)
|
|