Nem töri szét. Az öreg L102-jét borogatja. Szerintem csak 1-2 L100-ast használt el így pályafutása alatt. Itt-ott vasakkal meg van erősítve, de Dennerlein kisasszonyé is, a hordozása van olyan megrázkódtatás.
Mikor ráugrik, vagy erősen glissandózik, eltörhet pár billentyű, olcsó, egyszerű a pótlásuk. Ha a szekrényre ugrik, az simán elbírja. Utána magára dönti, ott is inkább a zenész a sérülékeny elem. A végén megpörgette, leb@szta, erre valók az erős szögvasak. A mechanikája nagyon erős. Minden elismerésem (fizikailag) hogy aláfexik, magára dönti, majd fekvésből visszanyomja. Én meg sem merném próbálni ekkora súllyal.
A késes móka meg, egyszerű szervizes trükk. Mikor mögé bújok hogy halljam a hangját, én is gyakran két billentyű közé szorítok egy csavarhúzót, az szorítja le a hangot hogy folyamatosan szóljon. A Wressniges videómon is Raphael beszorít egy papírlapot ecélból. Na most Emónak erre jókora kései vannak. A látvány félelmetes, de az eredmény ugyanaz, szervízfogás :-)
Szóval semmi különös rombolás nincs benne, inkább a rombolás illúziója. Vakítás. Ehhez képest a gitártörés valóban az, de ott is legtöbbször filléres, csere-álgitárral.