Izram Creative Commons License 2008.06.15 0 0 6075
rengetek dolgot homokfujattam mar mint ahogy irtam is...es szereny velemenyem szerint halal mindegy mivel homokfujod...az igaz ,hogy egy 40 eves lemezt nem nehez hullamosra fujni...de ez nem szemcsemerettol meg hasonlo hulyesegektol fugg...hanem ,hogy milyen messzirol fujjak..raadasul amivel itt fujnak az egy legalabb 15 centi atmeroju cso...tehat egy naracs is belefer...na most ezzel nem kicsit nehez volna hullamot fujni a lemezbe...gyakorlatilag lehetetlen...15 centis sugarban fujja ra a homokot...teljesen kizart ,hogy elszurjak...ha 3 centirol fujna a gyerek sem tortenne semmi...en konkretan meg olyat sem lattam ,hogy az elvekonyodas leghalvanyabb jelet is mutatna egy lemez ha lehomokfujjak..

nem szemrehanyas...ez csak az en tapasztalatom..de kinek mi...hallottam mar allolampasrol olyan velemenyt is ,hogy soha megegyszer mert pokolszar...ez egy ilyen dolog...

arakat tovabbra sem tudok..csak azt ,hogy nekem mit mennyiert fujtak oradijban...ennyi!

ha egy kasztni 10 ora akkor 40 ezer...ha 1 ora akkor 2000....ha valaki tudja az igazsagot akkor szoljon...
Előzmény: 504LACI (6071)