ozjo Creative Commons License 2008.06.15 0 0 7680
Múltkor én is összefutottam egy "zenész" barátommal, hallott róla, hogy újra zenélek, csak nem emlékszik már milyen hanxeren játszom. Megemlítettem, hogy Hammondon. Ja hogy billentyűzöl! Mondtam hogy ja, orgonálok. Nem nagyon értette meg, miért is kell egy dög nehéz orgona egy hanxínhez, mondta, hogy a szintijében neki is van Hammond, meg még 128 egyéb, és csak 15 kiló. Ha vonóst akartok egy egész zenekart hívtok? -kérdezte. Nem is folytatom tovább. Itt tartunk. Azért érdekes, hogy valamilyen szinten mindenki beledolgozza a Hammondot a zenéjébe, csak már nem is tudja miből fakad, számára csak egy érdekes orgonás hanxín. (Vérig sértődtem).

Marián Varga középiskolás koromtól (1974-78) példaképem volt, hatalmas zenei tudással rendelkezik. Sajnos ez a 2007-es koncert egy kicsit furcsa nekem is. Miért nem dobott be 1 igazi B3-at magam sem tudom. A játékáról: mintha nem készült volna fel erre a koncertre, talán ez látszik "ügyetlen" kézdobálásnak. Én azért így is rajongok érte!

Azért bízom abban, hogy a fórumtagok nem sértődöznek eztán sem, mint ahogy eddig se. A rendes vitának és véleménykülönbségnek pedig itt a helye, hol másutt?
Én annyit tanultam a hozzászólásokból, hogy hihetetlen.

Béke és Hammond!

PS: Most MIDIsítem a 2,5 oktáv nagy dög fa lábpedálomat a B4-hez. Kegyetlen sz@r kontatok vannak benne, de idő hiányában 1-előre benne kell hagynom.
Előzmény: RókaMóka (7679)