Üdv prophet1!
Már azt hittem, hogy teljesen mellé nyúltam. Magamról annyit, hogy valóban most kezdtem és, hogy eddig nem látogattam hasonló oldalakat.
Római katolikusként lettem megkeresztelve, megbérmálva. Sokáig templomjáró is voltam, de ez egy idő után elmaradt, amikor úgy éreztem, hogy én annál okosabb vagyok, minthogy az Igét hallgassam. Persze a hitemet nem vesztettem el, csak okosabbnak képzeltem magam mindenkinél. Igaz, hogy templomba azóta sem járok, de a Bibliát, nagyon szívesen forgatom, legyen az bárkinek a fordítása. Az én véleményem szerint, azokat a szavakat, amelyeket oda beleírtak úgy sem lehet érdemben megváltoztatni. Nem értek egyet a vallásba tömörülésekkel sem, egészen pontosan azzal, hogy Egy Istent többféle képen magyarázni szerintem nem lehet. Én abban hiszek, hogy minden ember egyforma Isten előtt , és, hogy mindenkinek magában kell megtalálnia az Igazi Hitet ahhoz, hogy egyszer majd a Mennyországba juthasson.
Remélem ezzel nem sértettem meg semmilyen egyházat. Hidd el, hogy én a nézeteimtől függetlenül tisztelem őket, hiszen Istent hirdetik.