Üdvözlök mindenkit a fórumon.
Lélekremegtető érzés olvasni az írásaitokat, még ha nem is mindig értetek egyet egymással. Jómagam kezdő vagyok a topicok látogatásában, de Isten Szeretetében élenjárónak érzem magam. Gondolom ezzel ti magatok is így vagytok. Én nagyon sokszor próbáltam hirdetni az Igét úgy, ahogy én értelmezem, de sajnos nagyon sok negatív élmény ért ezzel kapcsolatban. Az igehirdetés alatt én beszélgetéseket értek, tehát nem prédikációt. Nagyon meglepett az emberek reakciója. Még akik magukat keresztényeknek vallották, még ők is sokszor elutasítóan viselkedtek velem akkor, amikor én a "hitükről" kérdeztem őket. Mindha ebben a világban Isten, valami sokadrangú dolog lenne, és léteznének Nála fontosabb dolgok.
Nos ezért örülök, hogy végre ráakadtam erre a topicra, és olyan emberek társalgásában vehetek részt, akik nem röstellnek ismereteket szerezni egymástól is akár. Akik ha beszélgetnek, és ketten hárman egybegyűlnek Isten nevében, Ő biztosan ott Lehet, ott Van köztük.
Ezért kívánok én midannyiatoknak kitartást a folytatáshoz, békességet a megértéshez, és jóindulatot mások véleményének az elfogadásához. Hiszen nem az számít, hogy milyen valláshoz tartozunk, hanem az, hogy az Egyetlen Létező Istenben hiszünk e.