A hihetetlen Hulk
Nos, tegnap este sikerült megtekintenem! :) Egy-két dolgot elöljáróban: Én nem igazán szerettem az előző Hulk-mozit, szerintem egy közepesen (50%) jól sikerült alkotás lett, így előítéletesen vártam kedvencünk filmjét! Nem is kicsit tartottam tőle, hogy ez a film is hasonlóan teljesít majd, mint a korábbi, ezért nem preferáltam hogy Ed vállalta el a főszerepet, hiszen ő általában jó érzékkel választ filmeket, és szerepeket! Azonban az eredmény meggyőzőtt, hogy emberünk mégiscsak tudja mit csinál! :)
A mozit két szóval tudnám jellemezni: NAGYON JÓ! Már a nyitó képsorok megérintik a néző hangulatát, és akkor még el sem kezdődött az igazi buli! ;) A hihetetlen Hulk az elejétől a végéig leköti a figyelmünket, a készítők nagyon jó érzékkel kevese(bbe)t szerepeltették a CGI Hulkot, így kedvencünk szinte végig a vásznon látható! :) Mi pedig úgyis miatta nézzük nem igaz? :D Elfogultság nélkül mondom, hogy Ednek sokkal jobban áll Bruce Banner szerepe, mint Eric Banának anno! A szereplők közül még Tim Roth-t érdemes kiemelni, aki ismét bizonyította milyen tehetséges karakterszínész, az őrült fejére nézve ugyanis néha a hideg futkosott a hátamon! A két melák közötti végső küzdelem is rendben van, igazi zúzást láthatunk, egy ilyen zsánerű filmnél pedig ez a minimum! ;) Összességében azt kell mondanom, hogy szerencsére A hihetetlen Hulk sem lesz kakukktojás Ed filmográfiájában, és sokszor szeretnék még ilyen kellemesen csalódni! :)
Értékelés: 90%
Ui:
Dirtyke! Igazad van, hogy sablonos, de az efféle filmekből nem lehet világmegváltó újításokat kihozni, ez nem az a műfaj, ezért számomra nem volt zavaró tényező! :)
Ja és még valami: A film megtekintését (először) mindenképp moziban javaslom, ugyanis a látvány, és a hatás itt jön át igazán!;)