Pocak Creative Commons License 1998.10.28 0 0 13
MaCs,

Erdeklodessel olvastam hozzaszolasod, en eddig meg nem sok ontelt arccal talalkoztam, igaz, nem is egy "reprezentativ minta" cegnel dolgozom. Az nem lehet, hogy aki elmegy dolgozni Kelet-Europaba, eleve ezt a szemleletet viszi magaval? Meg bizonyos vallalattipusoknal az "ontelt arc" embertipus default (van ra egy tizforintosom, hogy vagy audit cegnel vagy multinal dolgozol) (megvan, multi!)(iparag: kozmetika-haztartas?)
off on
Nekem eddig csak egy francia muki szidta a szamviteli trv-t, mintha en tehetnek rola.
Mentsegere szolgaljon merhetetlen sotetsege.
off off
Itt nekem eddig ugy tunt, ha valami be van rendesen csomagolva ahogy kell, azt lenyelik, nincs problema.
Egyebkent amit az ertekezletekrol meg a kreativitasrol irtal, mind igaz. Pozitivan kell felfogni a dolgokat keremalassan, a haromoras ertekezlet kivalo alkalom arra, hogy vegre 5 sornal tobbet irjak a szuleimnek, es meg jo benyomast is teszek a buzgo jegyzetelesemmel.
K. sok penzert k. sok embert importalnak a balkanrol (ertsd: India, K-Europa). Nem olcso embereket, hanem okos embereket.

Egyebkent itt nem sokkal rosszabb es nem sokkal jobb az elet, attol fugg, kinek mi a fontos. En eddig kellemesnek es nyugodtnak talaltam, jok a szolgaltatasok, Europaert azert nem cserelnem el.

Mas.
SZVSZ aki frocsogve szidja az amerikaiakat, meg mindent, ami amerikai, az vagy irigy, vagy buta, vagy valamilyen gyengeseget vagy felelmet probalja leplezni.
Szivesen olvasnek erveket toluk is.