Bogarka Creative Commons License 1998.10.28 0 0 6
terembura! Gratula a temahoz. EN is mar nagyon sokat gondolkoztam azon hogy miert van ez igy ahogy ...
En azt vettem eszre, hogy amikor itt vagyok itt "reklamozom" az amiknak hogy "tessek menni vilagot latni - EUropa, Azsia, AUsztralia stb. - akarhova ... csak hogy tudjak hogy akarmennyire jo orszag az USA, azert vannak mashol is emberek, szep tajak .. erdekes kulturak. Otthon meg egyfolytaban mentegetoznom kell hogy ide jarok egyetemre - hogy azert itt se farol szakasztom a diplomat (bar ugye azt MINDENKI HANGOZTATJA otthon - hogy "itt sokal konnyebb, alacsonyabb a szinvonal, nem er ugyse semmit .. stb.")
IMHO ez azert van mert sok a szu"k latoko:ru" ember aki nem latja(vagy nem akarja latni), hogy a kenyeret akarmilyen vekonyra is szeled MINDIG! ket oldala lesz. Ezek azok, akik az ilyen Dallas (es tarsai)kaliberu filmekbol itelik el az egesz orszagot es az itteni tarsadalmat. ( Ha elitel valaki valamit vagy valakit akkor legalabb tapasztalatbol beszeljen es ne abbol amit a szomszed neni fia latott-hallott. IMHO)

Leirni hogy "szeretem" az USAt vagy "utalom" nem tudom. En sok olyan lehetoseget kaptam itt ami otthon elkepzelhetetlen volt szamomra. Ismerem a hatranyokat es az elonyoket - tudok valasztani. Aki csak utalni tud annak ez nem adodik meg sajna ...

Nnnna most kiirtam magamat :)