zoethefuckincat Creative Commons License 2008.06.14 0 0 311
És ezeket lehet előre tudni? Úgy mérték/mérted le? H teszem azt vki genetikusan örökölte az akármilyen rákra való hajlamot és bármit tett az életében, bármilyen egészséges lett mégis rákos lett a végére? Vagy hogy mondták ezt meg előre? Nem utólag...mert ha már előre tudja az ember azzal igen erős hatással van az ügy kimenetelére...szépen bemantrázza magának, hogy rákos lesz. Kíváncsi lennék ha egy genetikailag hajlamosnak mondott babát egy makkegészséges felmenőkkel rendelkező család nevel fel, vajon az adott időben ő is rákos lesz?
Azért mondom, h egyik oldalnak sem lehet igaza, mert minden alternatív gyógymódból, így a homeopátiából is, vannak használható részletek és jó szakemberek ugyanúgy, ahogy vannak jó orvosok is, akik nem egy elromlott autóként kezelnek hanem a lelkedet és annak állapotát is figyelembe veszik. Ami igencsak fontos tényező a betegségek kialakulásában. Miért? Mert én ebben (is) hiszek:-))) És abban, hogy semminek nem szabad túlzott értelmet tulajdonítani, az embernek inkább úgy triviálisan csak ÉLNI kellene, például most tekerni egy jót vagy megmászni a közeli hegyet, szóval hajrá fiúk. Ja és én aztán végképp semmit nem tudok, szóval nem kell szétszedni amit írtam, mert nem értek semmihez. Csak érzéseim (és tapasztalataim) vannak:o)))
Előzmény: darwinista (301)