Allergia ?
Az nekem is van (remélem, hogy csak volt)
Az allergiával nem érdemes orvosokhoz járni. Semmilyenhez. Komolyan mondom.
Ne legyél rest, képezd ki magadat a témában. Nálad jobb orvosa magadnak nem lesz. Sajnos ez a nagy helyzet. Allergiára nem homeo-pátia kell, hanem tényleg megkeresni, hogy ez mitől lehet és ha kiderült, akkor talán meg is tudod szüntetni. Én igen sokat olvastam ebben a témában és kb annyit tudok már róla, mint egy szakorvos (ha nem többet)
Végülis az orvosok is csak ezt csinálják: Tanultak valamit az iskolában aztán ki-ki próbálja megvalósítani az életben több-kevesebb sikerrel. Vannak igen kiváló orvosok, meg olyanok, akik inkább hentesek. Végülis gondoljatok már bele : Amikor az orvos-palánta kijön az egyetemről, akkor semmilyen gyakorlati tapasztalata nincs. Azt úgy szerzi meg, hogy a betegek a kísérleti alanyok. Próbálkozik, teszi a dolgát legjobb tudása szerint (na, és akkor itt már mindjárt bejátszik, hogy ha igazán érdekli a saját szakmája, akkor óhatatlanul olvasgatni fog és képzi magát) aztán előbb-utóbb lesz tudása az ismerete mellé. Számomra az szimpatikus, ha valaki az orvosi diploma mellé az egyéb lehetőségeket is megismeri. Attól a tudása nem kevesebb lesz, inkább több.