Supersonica Creative Commons License 2008.06.13 0 0 18342

Hát, szerintem a befolyó összegre (nászajándék - menyasszonytánc) számítani, hogy este kifizethesd a számlát, az elég gáz. Mi van, ha alábecsülöd? Kiszaladsz a sarki bankautomatához?

Mi sosem fogadjuk el az utólagos fizetést, sőt. Ha a pár komolyan gondolja, akkor 200.000,- Ft foglalót kell letennie, és ha meggondolja magát, akkor ezt az összeget bukta. 72 órával az esküvő előtt pedig ki kell kompletten fizetni az egészet. Mondjuk mi olyan minőségű hely is vagyunk.

Sajnos Magyarországon az üzleti kultúra néha még mindig a béka popója alatt van, nagyon sokszor jön privát e-mail címről lekérés, ami persze nem gond, de egy cicusmicus335@....hu vagy lettibaba@...hu címet elég nehéz komolyan venni. Sokszor még telefonszámot sem képesek megadni, lekérik az ajánlatot, és utána annyira sem veszik a fáradságot, hogy visszaírjanak, hogy bocs, mégsem.

Amúgy polgárira max. fél évvel előbb lehet HIVATALOSAN bejelentkezni, persze sok helyen van "ceruzás" előfoglalás, de az is csak fél évvel előtte lesz fix.

Hálisten, én egyet tudok biztosan, hogy ki lesz az az anyakönyvvezető, akit majd egyszer, ha ennyire komolyra fordulna a dolog, választani fogok :)! Az időponttal sem lesz gondom, mert ismervén magam akár péntek vagy vasárnap este is bevállalom,  a lényeg az, hogy víz legyen (Duna), hajó és naplemente :). És persze simán télen :). De persze ő nekem akár előtte egy hónappal is megoldja.

Előzmény: tunde21 (18338)