Kiskukacka Creative Commons License 2008.06.12 0 0 18329

nem tudom hogy a parod hogy all hozza. En semmikeppen sem engedtem volna (engednem) hogy akarmelyik szulo is adjon bele penzt. Nalunk ugyan pont forditott a helyzet: az en szuleim megtehetnek hogy besegitenek, de a volegenyeme egyaltalan nem.

Eppen ezert nem akarjuk egyik felet sem kenyelmetlen helyzetbe hozni, es tobbek kozott ezert is varatott az eljegyzes magara. Addig nem akartuk amig nem voltunk abban a helyzetben hogy magunk fizessunk.

Nem tudom hogy all ehhez a parod? elkepzelheto hogy leszogezzetek hogy a szulei ne szalljanak bele?

Nyaralas: nem ismerem az anyagi helyzetet pontosan, ezert remelem nem mondok nagy butasagot, de szerintem sem kell lemondani a gorogorszagi utazasrol. Allitolag az eskuvo koruli stressz eleg hamar elkezdodik, es akkor ugysem mennetek sehova. Jol johet egy pihenes, mielott elkezdodik az egesz szervezes!

Esetleg (ha mar ugyis minden rad van hagyva) javasoljal olcsobb utakat, pl szeptemberi korfu, vagy last minute (vagy szeptemberi last minute korfu). Ezek mar viszonylag olcsok, foleg a foszezoni arakhoz kepest. Esetleg ha nem bantok buszozni, akkor nezz utana mondjuk a Mariella Apartmannak! A hurranyaralunk.hu-n most lattam hogy ketten tudnatok menni 98ezer forintert 10 napra (ebben nincs ellatas, csak a szallas meg az utazas van benne).

a diszruharol meg ne mondjal le addig amig nem tudsz konkret arakat!!! Es meg akkor is lehet masbol visszacsipni ha annyira olyan ruhat szeretnel...

fel a fejjel!

Előzmény: Zsike1983 (18324)