Köszönöm, amit írtál. Pont ma találkoztam egy barátnőmmel, és megkértem,hogy segítsen majd. A párom mindenben segít, vasal is , ha kell, főz, takarít, ilyenekkel nincs gond. De itt az esküvő. Elég stresszes munkám van, mellette egyedül nem fogom tudni megszervezni, ez hétszentség. És ma felmerült még egy nagy probléma. A pénz téma. Alapszitu: az én részemről sajnos szülők már nincsenek, van egy tesó, akire nem számíthatok, vagy egy másik, akire számíthatok,de ott gyerkőc van, úgyhogy tuti nem fogok anyagi segítséget kérni. Meg alapban nem vagyok olyan. Párom szüleinek van félretett pénzük, de úgy gondolom,hogy ha ők beleadnak, akkor ott gáz lesz. Mert akkor jön majd az,hogy az én pénzem,akkor a szervezésbe is beleszólok,és mindent olyanra formálok, ami nekem tetszik. Ezt megint nem akarom. Megbeszéltük még régebben,hogy idén kimegyünk Görögbe nyaralni, ezért elkezdtünk gyüjtögetni. Ma feldobtam a témát,hogy mi lenne, ha idén mondjuk egy hét Balcsi, aztán a pénzt ami maradt tovább gyűjtenénk az esküvőre, ami jövőre lesz. Kész, le lettem hurrogva. Még azt is kitaláltam,hogy esetleg legyen a nászút Görögbe. Nagyon le lettem hurrogva,hogy ő idén akart kimenni, és ha jövőre esküvő lesz,akkor jövőre sem megyünk ki. Én meg rávágtam,hogy így nem lesz esküvő jövőre , az tuti... Főleg,hogy ő nem egy gyüjtögetős típus.... Hát, vannak problémák. Azt hiszem kezdem feladni. Plusz azt sem tudom mivel kéne kezdeni az egész szervezést. ... :( Ma sétáltunk barátnőmmel, és erről beszélgettünk, amikor egy oszlopon megláttuk a kövi feliratot: ha nem tudod hogy szervezd meg az esküvődet Székesfehérváron, akkor látogass el a
www.albaeskuvo.hu-ra. Isteni jel? elég sok infó van ott. Árak, hogy kell pl. a polgárit intézni, és a templomit, stb... Ez legalább vígasz volt a mai napra... A díszruháról meg már totál lemondtam. Vhol eldöntöttem,hogy most én sem fogok foglalkozni ezzel(úgysem sikerül:) ) , és akkor majd a párom fog égni a családja előtt, hogy nem lesz jövőre esküvő, mert ő mondta mindenkinek,hogy jövőre....