Tisztelt Or Kán!
Én sem hiszem, hogy Buth CSPA-ra gondolt volna a különböző gyazdasági pozíciókat illetően! Ő csak annyiban érintette az ifjú urat, hogy a Miú gyakorta tűzi tollhegyre azt a tényt, hogy címhalmozásban meglehetősen élen jár e személy. (Most igyekszem visszafogni magam.)
Buth nyilván úgy gondolta, hogy sem ez, sem ugyanez a gazdasági szférában nem jó jelenség.
Sőt!
A legrosszabb az, amikor a gazdasági területekre politikai megbízottak kerülnek, és ez a terület nyilvánvalóan a különböző önkormányzati, vagy annak közvetlen érdekszférájába tartozó cégek. (Gondolom a versenyszféra már nemigen foglalkoztat politikai küldötteket. Ott éppen a fordítottja zajlik: maguk a versenyszféra tulajdonosi körei akarnak közvetlenebbül beleszólni a politikába.)
Az én olvasatomban Buth erről írt, és nem tudok róla, hogy CSPA valamelyik gazdasági társaságnál is tisztséget viselne. (Épp ellenkezőleg, ha jól tudom Széles úr cégénél is szünetelteti a tevékenységét, legalábbis ezt írta.)
Bocsánat, de én nem érzek semmi sandaságot Buth beírásában, szerintem Ön félreértette a Buth által felvetett párhuzamot.
Tisztelettel:
Esti János