tuztovis Creative Commons License 2008.06.11 0 0 6132

Sziasztok!

Még nem ismertek, de én már hónapok óta ebből a topikból szedem az ötleteket kis kertem gondozásához. Először is gratulálok a gyönyörű kertekhez, bár már én is itt tartanék! Régóta érlelődik bennem egy kérdés, és most a békás hozzászólás miatt fel is teszem. Van egy kis medencénk, melyet tavaly lubickolásra használtunk, de kinthagytuk télire és most hemzsegnek benne az ebihalak. Tegnap egy-kettőnek már lába is volt. Kiváncsian figyelem őket, de egyben egyre jobban tartok tőle, vagyis attól ami lesz belőlük. :-) Szerintetek békakorukban odébb fognak állni, vagy már végleg megtisztelnek minket több százan a kicsi kertünkben? Egyébként úgy olvastam, hogy védettek, főleg a leveli béka. Ez is olyasmi lehet, ezt abból tudom, mert volt 3-4 felnőtt példányunk is. Őrület mit művelnek éjszakánként, most már szerencsére egy kicsit ritkábban. Így néha-néha aludni is tudunk egy jót! :-)

Bocsi az OFF-ért! És hogy valami idevalót is kérdezzek: Nagy gond, ha a borsó learatására egy kicsit később kerül sor, mint kellene? Csak hétvégén tudok ügyködni a kertben, és annyi más dolog is van, hogy csak futok magam után. :-)