Zka Creative Commons License 2008.06.11 0 0 19819
Én már nagyon várom az LK-t.

Nyári punnyadás miatt a 25fős raidelés lassanként befuccsol, legalábbis a progress leállóban van. Karás meg azalatti gearű embereket tudunk csak felvenni, azok közül sok olyan hogy alapvető fogalmai sincsenek a játékról :/

MH-t gyűlölöm, BT talán érdekelne de oda meg nem mehetünk 20 emberrel meg kék geares DPSsel. (Nem mellesleg MHra ugyanez vonatkozik, hogy ha nincs 25 fullos ember akkor nem lesz progress)

Egyedül a maci runok lesznek érdekesek a nyáron, nagyon közel járunk a megoldáshoz, pár attempt múlva meglesz az első macink úgy érzem.

Lassan elkönyvelem, hogy ebben az expansionban sem jutotam el a content végének a közelébe sem. Vanillában és BC elején ugye egy full casual guildben voltam, abszolút használhatatlan volt a tagok 80%a bármire is, a maradék meg kevés volt jóformán Kara farmra rakásához is.

Ahol most vagyok az egy kedves rendes ügyes társaság, de DPS hiányba futottunk (létszámilag) no meg itt sem mindenki vérprofi - ami még önmagában nem okozna gondot. Csak egy kicsit kéne több ember, vagy több raid hogy jól haladjunk, de ez így nyáron már reménytelen. Én meg nem tudok heti 3nál több 25fős egészestés raidet bevállalni.
Nagyon nagyon kevés olyan guildről tudok aki heti 2-3 raiddel jelentős és stabil 25fős progresst mutatna fel. Sanszos hogy soha nem jutok el a content végére egyik expansionban sem így.

Na most jól kisírtam magam :D