Nicsinyo Creative Commons License 2008.06.11 0 0 111
Franciaorszàgban sokkal olcsobbak a homeopatikus szerek, mint a hagyomànyos gyogyszerek, ugyhogy nyereségvàggyal nem lehet gyanusitani a homeopathia gyogyszergyàrait. A homeo-orvosok vizitdija magasabb, mint az àltalànos orvosoké, tehàt ha valaki mégis inkàbb többet fizet a homeopatikusnak, mint az àlt.orvosnak, akkor ez is bizonyiték rà, hogy hatàsosnak tartja, nem?
En kb. 15 éve hasznàlom, a kisgyerekeimet is ezzel gyogykezeltem (most màr nagyok), s azota nem volt torok-fülgyulladàsuk és influenzàban sem betegedtünk meg.
De mint màr mondtam a màsik topikban ezeket a megbetegedés legelején kell elkezdeni, sulyos betegségek esetében màr nem elegendöek, a folyamat màr visszafordithatatlan, ilyenkor a hagyomànyos "mérgeket" ajànlatos alkalmazni. A màsik topikban azt is elmondtam, hogy én amikor elkezdtem alkalmazni, semmit nem tudtam ezekröl (egy baràtnöm ajànlatàra), s miutàn megtapasztaltam hatàsossàgukat, attol fogva ragaszkdom hozzàjuk.
S mint ahogy alàbb is irta valaki, a kisgyerekek esetében meg föleg nem lehet hitröl beszélni, mert ök csak beveszik, amit a szüleik adnak nekik, semmit sem tudva a szerek hatàsàrol. Hacsak a szülökbe vetett bizalmat nem nevezzük hitnek? De ha még csak erröl is lenne szo, nem jobb dolog meggyogyulni egyedül, mint mérgezni az ember szervezetét mindenféle kémiai szerrel?
Nem tudom megérteni, hogy miért csinàltok ebböl ekkora polémiàt?
Minden ember szabad azzal gyogykezelni magàt amivel akarja. Aki ragaszkodik a hagyomànyos gyogyszerekhez, melyeknek ugyanannyi a mellékhatàsa, mint a gyogyhatàsa, àm legyen. De akik meg màs utakat keresnek (én pl. rendszeresen hasznàlok gyogynövényfözeteket is) azokat miért nem lehet békén hagyni?
Ha meg arrol lenne szo, hogy fel akarjàtok hivni a figyelmet esetleges "csalàsok" -ra, akkor azt hiszem még nagyon sok màs helyen is körül lehetne nézni az orszàgban, mert vannak területek ahol a csalàsok sokkal veszélyesebbek és aggasztobbak.
Mindenki azt csinàl az egészségével, amit akar. De nektek ezt még nehéz megérteni.
Előzmény: bm613 (9)