Pont a 4-es metróba ne menjünk bele, mert arra pont, h semmi szükség legalábbis amennyit elköltöttek rá és amennyit még el fognak, arról nem is beszélve, h töredék pénzből meg lehetne csinálni és értelemesebb dolgokra is lehetne költen helyette, pl. végre kiépülhetne egy normális körgyűrű Bp körül.
Egyébként Pécse volt régen villamos, de fleszedték ,ami nagy hülyeség volt, de most miután kultúrális főváros lesz megépül megint.
Egyébként igen Kecskemét buszközlekedésében vannak hiányosságok és persze, h nincs utas ha a busz nem jár, és sokan leszoknak róla. Régebben azért nem szerettem késő estig suliban lenni, mert 18:30-kor vége a sulinak és csak jó 20 perc múlva ér oda az 1-es. Télen mikor hideg van meg szar dolog ott ácsorogni. Inkább fizettem kb. 100 ft-ot vkinek, aki autóval ment be, h vigyen vissza a koliba óra végén.Már említettem, h éjszakai járat nincs, pedig pl. keddenként volna rá igény mikor majdnem minden kollégista kint bulizik a városban. 1200 ft a taxi vissza a koliba, a busz versenyképes lenne, ráadásul az 1-es pont érinti a főbb szórakozóhelyeket mint a Jamaica, Dandy, Extrém stb. 500 kollégista lakik HB-n a Petőfivárosban issok diák él, a szórakozóhelyek bent vannak a belvárosban, megérné. SuexID kolléga ki is dolgozott egy jó ééjszakai menetrendet, ami simán működhetne, tutira meg is érné, erről bármelyik HB koli portását megkérdezhetik a Kunság Volán emberei. Tucatszám járnak a taxik egy keddi buli után a koliba. De úgy átlagban is az utolsó busz után járnak ki a taxik.