Szörnyü stressz volt a héten, így csak ma jutottam hozzá a permetezéshez, röhögjetek ki -Delannal. csak ez volt otthon, aminek legalább a zacsiján megemlékeztek a szölö peronoszpora prevencióról. Még mindig nem látszik rajta semmiféle kártevö, -biztos meg lesz ennek a böjtje, - a következö 3 hétben mindenesetre nem fogom látni, ha valami kártevö letarolná. Biztos nagy könnyelmüség, szóval rászórtam ezt a Delant aztán sorsára hagytam. Volt otthon valami ampullás lisztharmat ellen is, de az aztán végképp nem mutatkozott. Utálom az ampullás szereket, egy ampulla általában 20l-re elég, a permetezöm öt literes, a szölöre meg kb 1,5 l kell. Egyrészt úgyse lehet rendesen adagolni, másrészt meg dobhatom ki a méregdrága maradékot.
Rambo, minden nagyon gyönyörü, legalább 1-2 fürt azokon is van, akiken különben nem szokott, de a lexebb továbbra is az irdatlan hosszú kar, amit tavasszal megfeleztünk, így is nagyon sok van rajta.
Az apróságok nem nagyon fejlödnek, a legnagyobbra még az nött, amelyikre az volt írva, hogy közepes növekedési erélyü, a narancsízü muskotály. A többieknek a céduláját teljesen elmosta az esö, úgyhogy nem hogy azt sem tudom már ki kicsoda, azt sem, egyáltalán milyenek vannak. Majd alkalomadtán itt utána nézek, mert annak idején leírtam. De ez nálam úgysem újdonság; az összes régiröl se tudom, milyenek.
Majd ha terem, lefényképezem.