Ha beleszólhatok: én még megmondom őszintén nem használtam, de pár hete láttam egy nagyon érdekes műsort az egyik "natur" adón. Pl. tudtátok, hogy az angol királyi család a 30-as években alapított egy homeopátiás kórházat Londonban? Ők, ha lehet ezeket használják. Ott, sok-sok ezer anyag, gyógynövény kivonatából állítják elő, valami borzasztó higitásban, elvileg már csak nyomait lehet felfedezni benne az eredeti anyagnak. A lényeg állítólag az, hogy folyamatosan rázni kell a keveréket, és a VÍZ átveszi a szer molekuláinak rezgéseit, tehát tárolja. Hiába nincs már benne a végső higításban az eredeti anyagból csak minimális, valahogy mégis tárolódik.
Ez ugyebár lehetetlennek tűnik, de már erősen kutatják a Víz információtárolási képességeit. Még sok érdekes fog kiderülni szerintem pár éven belül. Őszintén- pár évtizede el tudtuk képzelni, hogy egy kis kártyán(pl. SD) ennyi rengeteg információ tárolható? Ugye nem!
Az pedig, hogy bébik és állatok meggyógyulnak, sokszor a hagyományos szer már nem segített, szerintem igencsak bizonyítja, hogy ez nem autoszuggesszió, placebohatás.
Egyébként a londoni intézetben személyreszabottan, hosszas beszélgetés után állítják össze a megfelelő keveréket, mert a kiváltó-lelki okokkal is számolnak.