Kiskukacka Creative Commons License 2008.06.08 0 0 18267

Sziasztok Hazasulandok (es mar Hazasultak),

harom hettel ezelott a baratom megkerte a kezem es en boldogan igent mondtam. Csaladjainkat felhivtuk (nem Magyarorszagon lakunk) es elujsagoltuk a hirt. Baratom (volegenyem!) csaladja teljes extazisban van, mindenben szeretnenek segiteni, boldogan nezegetik velem egyutt a ruhakat a neten, stb pedig meg nem is tuztuk ki az eskuvo napjat, csak tajekozodunk.

Az en csaladom is orul a maga modjan, de mindenaron mindenbe belekotnek, legalabbis en ugy erzem. PL a ruha amit kineztem ronda, a koszoruslanyok mindenkeppen maguknak kell hogy fizessek a ruhat, ne akarjak hajon szertartast, es legfokeppen ne akarjak draga helyen mulatni sem. (Az eskuvot 100%ban mi ketten fogjuk fizetni)

A kerdesem az lenne hogy nektek is voltak-e ilyen problemaitok az elejen? hogyan mondod meg a szuloknek hogy ertekeled hogy megosztjak a velemenyuket, de ez a MI napunk es nem mase? Nem akarom osszerguni senkivel a port, de egyre inkabb ugy tunik hogy hatalmas vitak lesznek... :S

Mar most tiszta idegroncs vagyok, pedig meg a meghivottak listajanak sem ultunk neki.

Barmilyen tanacsot szivesen fogadok...