Törölt nick Creative Commons License 2008.06.08 0 0 1779
jól teszed... ezeknek a vaskalapos dietetikusoknak a mániájuk a zsömle... egyél csak szépen fehér zsömlét... egyél csak... (aztán nézd meg a cukrod)

(a gáz csak az, hogy mindenki másképp reagál erre... én pl. az ÖSSZES kenyérfélére gázul reagáltam... a legkisebb mennyiség is felvitte a cukrom... plusz a rizs és a krumpli is. A csokitorta!!!! viszont meg se moccantotta :)))) (bevallom kipróbáltam egyszer:)))))

Úgyhogy nálam pl. az lett gyanús, hogy ha nagyon zsíros dologgal eszek ilyesmit akkor azzal nincs gond, valszeg szépen leviszi a kaja GI-jét (max. nagyon egészségtelen)... csakhogy én ugye normálisan nem szoktam zsíros dolgokat enni, felvágottat nem is tudom mikor ettem utoljára stb. (most meg szépen elkezdtem rászokni a zsíroskenyérre... hagy szóljon:))))

Szóval mindenki másképp reagál a kajákra, nagyon ki tudok akadni amikor egy kaptafát akarnak mindenkire ráhúzni. OK, hogy a nyugdíjas néni és a terhes nők jó nagy része nem fog/akar gondolkozni de nem kéne azt hinni, hogy mindenki ilyen aztán ha valaki gondolkozni/próbálkozni merészel azt lefejezik...
Előzmény: dorottya79 (1777)